1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ГРОМАД ОБЛАСТІ...

ТРЕНІНГ-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ГРОМАД ОБЛАСТІ З ПИТАНЬ СТВОРЕННЮ І ФУНКЦІОНУВАННЮ ЦНАП

14 грудня у Красносільській громаді пройшов тренінг-практикум для керівництва  громад на тему: «ЦНАП і покращення якості послуг: PROSTO про найважливіше». 

Захід, для участі у якому зареєструвалися 22 громади області,  проходив за підтримки Одеської обласної державної адміністрації, проєкту міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» та керівництва Красносільської сільської ради.

Проект PROSTO надає інституційну підтримку територіальним громадам України для покращення якості надання послуг населенню та фінансується урядом Швеції.

Завдяки експертам проєкту PROSTO учасники тренінгу  ознайомилися з державною політикою та змістом реформ у сфері адміністративних послуг, опрацювали дорожню карту зі створення ЦНАП, вивчили їх форму та структуру, оволоділи загальними теоретичними та практичними знаннями, які допоможуть створити успішний ЦНАП.

Представники громад також мали змогу відвідати Красносільський ЦНАП та ознайомилися з практичним досвідом його створення і надання адміністративних послуг.