1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Звернення начальника Роздільнянської РВА...

Звернення начальника Роздільнянської РВА визволення  м.Роздільна та Роздільнянського  району  від  нацистських   загарбників

Шановні  Роздільнянці, шановні ветерани Другої світової війни!

Сердечно вітаю Вас з 78-ю  річницею визволення  м.Роздільна та Роздільнянського  району  від  нацистських   загарбників.  

У цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності. Скільки б не минуло років, скільки б не змінилось поколінь українців — пам’ять про ті буремні роки, коли рідну землю розривали вибухи, тисячами гинули люди та вщент згорали села — все це назавжди залишиться в наших серцях.

Шановні ветерани! Ваші мужність та нескореність духу, відвага та героїзм  були та є зразком для молодого покоління українського воїна! Низький уклін та щира вдячність всім, хто віддав своє життя у боротьбі за існування українського народу. Світла пам’ять нашим ветеранам, які на власних плечах підіймали країну з руїн, відбудовували мирне життя в нашому місті  та селах.

Але, на жаль, сьогодні наша країна знову не знає спокою — підступна війна, яку розв’язала  росія проти  українського народу, руйнує сім’ї та калічить життя. Сьогодні на захист рідної землі, незалежності Батьківщини стали онуки, правнуки визволителів 1944-го року.

Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських  загарбників!

Ми пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Тож бажаємо всім захисникам нашої України, їх родинам, та всім мешканцям району здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій!

Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено  миром, радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

З повагою

Начальник Роздільнянської РВА                                Сергій ПРИХОДЬКО