1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. На селекторній нараді ...

На селекторній нараді ОДА обговорені питання впровадження рутинної вакцинації

Під час проведення чергової селекторної наради облдержадміністрації, що пройшла за участі голови районної військової адміністрації Сергія Приходько у режимі відео-звязку були обговорені питання впровадження рутинної вакцинації та попередження інфекцій в Одеській області в умовах воєнного часу.

Присутніх ознайомили з рекомендаціями за результатами моніторингових візитів по Одеській області до місць масового розміщення внутрішньо переміщених осіб для забезпечення медичного, санітарного та епідемічного благополуччя населення згідно наказу Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної військової адміністрації від 15.04.2022 року №242-ОД.

Окремо обговорено поширення та заходи щодо попередження інфекційних хвороб в Одеської області за результатами моніторингових візитів до місць масового розміщення внутрішньо переміщених осіб для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Доведені основні критерії виконання плану з форсованої імунізації з ІПВ в Одеській області. Аналіз показників виконання рутинної вакцинації в області.

А також питання важливості ранньої діагностики туберкульозу у внутрішньо переміщених осіб та населення області в умовах воєнного часу.