1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Очільником району оглянуто місця...

Очільником району оглянуто місця прихистку на території Захарівської громади

В рамках робочої поїздки очільник району Сергій Приходько разом із Захарівським селищним головою Олексієм Осійчуком та гендиректором Захарівської БПЛ Антоніною Ганзій оглянули бомбосховища, які стануть прихистком колективу і хворим у разі небезпеки.

Потрібно зазначити, що в приміщенні власними силами медзакладу було проведено ремонт, завезено ліжка, постільну білизну, медобладнання, медикаменти, продукти, створено запас питної води, необхідні санітарні умови, обладнано палати та маніпуляцій ні і операційну. Обсяг виконаних робіт вражає. Захарівський селищний голова Олексій Осійчук поінформував голову районної військової адміністрації про кількість і стан інших бомбосховищ в громаді, про те, як вони облаштовані і що в них припасено на випадок потреби.
На прохання Олексія Осійчука, Сергій Миколайович також відвідав ще одне приміщення, в якому наразі проводиться ремонт і в яке пізніше переведуть медичну лабораторію.«Приємно, що в Захарівській громаді стільки зроблено і так дбають про безпеку своїх жителів.» – зазначив, підсумовуючи Сергій Приходько.


Використовується матеріал газети “НовинаР”