1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В Роздільнянському районі привітали...

В Роздільнянському районі привітали медичних працівників з професійним святом

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров’я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика.

Захарівська громада

Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні.
Напередодні свята, голова Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько привітав медичні колективи Роздільнянської, Великомихайлівської та Захарівської громад.

Велимкомихайлівська громада

Керівники закладів охорони здоров’я, колективи та найсумлінніші працівники були відзначені грамотами і подяками.
«Складна та відповідальна робота медичних працівників вимагає уміння поєднувати високий професіоналізм з найкращими людськими якостями. Знання, вміння і досвід, дбайливість та чуйність лікарів і всіх медичних працівників – це безцінне надбання. І сьогодні, коли галузь змінюється та реформується, наше спільне завдання – зберегти та примножити здобутки галузі, кожного фахівця», – зазначив Сергій Миколайович у своєму вітанні.

Роздільнянська громада