1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ  ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЩОДО СИТУАЦІЇ В РАЙОНІ

Шановні мешканці та гості Роздільнянського району!

Ситуація в районі контрольована та відносно спокійна, періодично проводяться учбові стрільби. Загони територіальної оборони цілодобово несуть варту. Щодня усі екстрені служби працюють у посиленому режимі.

Незважаючи на складний час, громадами району проводиться підготовка до нового навчального року 2022-2023 років з урахуванням відповіднихзаходів з посилення безпеки в закладах, також триває організація готовності до осінньо-зимового періоду.

Цього тижня, мною здійснені виїзди до громад з метою ознайомлення з ходом проведення підготовчих робіт на місцях.

Усі заплановані заходи будуть виконані у визначені терміни.

Вкотре звертаюсь до громадян з проханням дотримуватись правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога». Особливо у місцях скупчення людей.

З моменту подачі сигналу «Повітряна тривога» для вжиття заходів захисту є усього декілька хвилин! І їх треба використовувати з максимальною ефективністю!

Під час сигналу «Повітряна тривога» необхідно рухатись в протилежному напрямку від багатоповерхівок та промислових об’єктів.

В жодному випадку після сигналу не залишатися в приміщеннях, особливо на верхніх поверхах, у розважально-торгівельних закладах та місцях, де масово перебувають люди.

Усе буде Україна!

Сергій ПРИХОДЬКО