1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. “Територіальний сервісний центр 5146...

“Територіальний сервісний центр 5146 інформує: Сервісний центр МВС у Покровську на Донеччині відновив надання послуг

Вже майже вісім місяців Україна бореться із ворогом, який розпочав повномасштабне вторгнення на нашій землі. Попри постійні залякування та обстріли з боку росіян, Україна була, є і буде. На свято Покрови Пресвятої Богородиці у День захисників та захисниць України відновив надання послуг сервісний центр МВС № 1444 у Покровську.

На Донеччину завітали заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий, начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук. Вітали працівників центру з поновленням його роботи й очільник Покровської МВА Сергій Добряк та заступники міського голови Микола Шабельник та Костянтин Мілютін.

«У таке велике свято ми раді бути на Донеччині. Роботу сервісного центру МВС відновлено для того, щоб громадяни України мали змогу доступно та якісно отримувати послуги. Хочу подякувати нашим працівникам. Насправді в період повномасштабної війни треба мати велику мужність працювати, обслуговувати громадян. Сподіваюсь, що найближчим часом запрацює ще сервісний центр МВС у Краматорську», — зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

У прифронтовому населеному пункті послуги надаватимуть 9 адміністраторів. Адреса: вул. Тюленіна, 1. 

Тут можливо отримати весь спектр послуг: зареєструвати чи перереєструвати транспортні засоби, у тому числі у зв’язку з переобладнанням, скласти теоретичний та практичний іспити, відновити втрачене або обміняти наявне посвідчення водія, отримати свідоцтво про допущення транспортного засобу чи водія до перевезення небезпечних вантажів.

«Хоча би раз в тиждень ми отримували запитання у соцмережах: “Коли ви повернетесь на Донеччину?” Радий повідомити, що сервісні центри МВС починають відновлювати тут свою роботу за погодженням із військовою адміністрацією. Це уже 143-ій сервісний центр МВС, який відновлює надання послуг під час повномасштабного вторгнення росії на наші землі. Можемо говорити, що надаємо послуги у 22 областях України», — зазначив на відкритті начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Останні 7 місяців мешканці Покровської громади були вимушені їхати за послугами сервісних центрів МВС до Павлограда на Дніпропетровщині.

«Усі ці сервіси дуже затребувані серед мешканців громади. Поки це єдиний центр у нашому регіоні, тому впевнений, що сюди будуть приїжджати наші сусіди. Маємо надію, що такі установи будуть відкриватись і надалі на відновлених територіях нашої Донецької області», — відзначив важливість поновлення роботи центру й очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Відновлення роботи, забезпечення доступності та якості надання адміністративних послуг — це ще один крок до Перемоги України. Окупанти хочуть аби українці припинили жити, радіти, розвиватися, будувати плани на майбутнє і аби наша економіка занепала. Проте Україна зараз жива, а українці настільки згуртовані, що їх не залякаєш ракетними обстрілами, дронами й, особливо, пропагандистськими вигадками.

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.