1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Робота комісії з обстеження...

Робота комісії з обстеження наявних будівель для укриття населення

За доручення голови райдержадміністрації Сергія Приходька завідувачем сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту РДА Анатолієм Сташевським у складі комісії з обстеження наявних будівель, що розташовані у закладах освіти з метою встановлення можливості їх використання для укриття населення, як споруд подвійного призначення та найпростішого укриття відвідано Степанівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

У заході взяла участь Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

До складу комісії увійшли представники управління земельних відносин, економічного розвитку, інфраструктури та інвестицій виконавчого комітету сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради, відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роздільнянського управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області; відділу ЖКГ, інфраструктури та благоустрою виконавчого комітету сільської ради; відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Роздільнянського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області; служби з питань цивільного захисту, надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету сільської ради.

Проінспектовано створення належних безпечних умов для навчання у період дії воєнного стану, зокрема облаштування найпростішого укриття. Рішенням комісії рекомендовано відновити навчання за змішаною формою у Степанівській ЗОШ за згодою батьків. Наразі проводяться опитування батьків, за результатами яких буде прийняте подальше рішення.

За матеріалами

Степанівської сільської ради