1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Про роботу пунктів Незламності...

Про роботу пунктів Незламності та стаціонарних пунктів обігріву на території Роздільнянського району

Про роботу пунктів Незламності та стаціонарних пунктів обігріву на території Роздільнянського району доповів завідувач сектору з питань оборонної роботи та цивільного захисту Анатолій Сташевський на нараді з головами громад району зауваживши, що функціонування пунктів незламності організовується  органами місцевого самоврядування. Тому  вони  повинні бути забезпечені всім необхідним, починаючи з генераторів безперебійного електроживлення, тепла, дротового Інтернету, запасів продуктів харчування, медикаментів, питної води, палива  тощо, відповідно до  вимог постанови  Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2022 року № 1401.

Начальник районної  військової адміністрації Сергій Приходько  інформував присутніх про забезпечення пунктів незламності терміналами STARLINK, а саме: Роздільнянський район  отримав 6 терміналів від Одеської обласної військової адміністрації, які вже розподілені між громадами та у лютому п.р. планується ще  додаткове отримання. 

Також на нараді були обговорені інші питання на яких наголошував начальник районної  військової адміністрації відповідно до яких були наданні доручення головам органів місцевого самоврядування.