1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. У Захарівській селищній раді...

У Захарівській селищній раді обговорили питання приєднатися до «Гвардії наступу» та стрілецького батальйону «Чорноморська січ»

З метою обговорення ходу проведення національної рекрутингової інформаційної кампанії «Гвардія наступу», а також інформування населення про формування в Одеській області нового підрозділу Збройних Сил України- стрілецького батальйону «Чорноморська січ» начальником Роздільнянської районної військової адміністрації  Сергієм  Приходьком відвідано Захарівську селищну раду.

З представниками підприємств та установ, керівниками закладів охорони здоров’я, освіти комунальних підприємств та громадськістю проведено робочу нараду. Зацікавлені поспілкувались з  присутніми представниками національної поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки щодо діяльності батальйонів та їх направленості.

Наголошуємо, що охочі приєднатися до «Гвардії наступу» можуть подати відповідну анкету на сайті storm.mvs.gov.ua, де представлені всі бригади, які комплектуються. Можна обрати бригаду, в якій хоче служити людина, чи це бригада Нацполіції «Лють», чи бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон» чи шість бригад Нацгвардії.

Хто хоче інший варіант — є телефон гарячої лінії 0800 100020, або ж подати анкету через Центр надання адміністративних послуг м. Роздільна, вул. Шевченка, 85.

Наприкінці наради Сергій Миколайович звернувся до присутніх щодо активізації роз’яснювальної  роботи  серед чоловіків з проведення мобілізаційних заходів відповідно до вимог чинного законодавства та зауважив, що це насамперед робиться для уточнення військово-облікових даних призовників,  військовозобов’язаних та резервістів.