1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбулась нарада за участю...

Відбулась нарада за участю керівників ЦНАПів району та спеціалістів за напрямком цифрового розвитку.

З метою надання методичної допомоги в питаннях цифрової трансформації та цифрового розвитку, зокрема, реалізації проєкту щодо створення ЦНАП у громадах з населенням менше 10 тисяч, робоча група з питань моніторингу створення центрів надання адміністративних послуг у територіальних громадах Одеської області відвідала Роздільнянський район, на чолі з начальником управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської ОВА Станіславом Ніколайчуком.


За планом робочої поїздки відбулась нарада за участю керівників ЦНАПів району та спеціалістів за напрямком цифрового розвитку.
На початку наради до присутніх звернувся начальник РВ Сергій Приходько, який зауважив: «Доступ до державних сервісів у сучасному, цифровому та прозорому форматі має значення для якості життя в громадах. Вирішальним в цьому питанні є створення центрів надання адміністративних послуг, де створено комфортні, безпечні умови для надання послуг та консультацій мешканцям, в тому числі і особам з обмеженим можливостями».
На нараді було розглянуто низку питань щодо організації створення ЦНАП, їх облаштування, запровадження системи електронного документообігу «АСКОД» та кібербезпека інформаційних ресурсів.


Протягом засідання учасники наради мали змогу поставити питання представникам управління
По завершенню наради робоча група здійснила виїзди до Великомихайлівської, Цебриківської та Степанівської територіальних громад Роздільнянського району для вирішення проблемних питань організації роботи центрів надання адміністративних послуг.