1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Здійснено робочий виїзд до...

Здійснено робочий виїзд до Степанівської громади

Відповідно до п. 4 та 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» селищним, сільським радам з населенням менше  ніж 10 тисяч мешканців необхідно утворити ЦНАП   у термін до 01.01.2024 року.

В 7 територіальних громадах Роздільнянському районі створено відділи надання адміністративних послуг або  центри, залишились  дві громади  де цей процес  ще не  завершений.

З метою вирішення питання  організації  створення  ЦНАП на території  Степанівської сільської громади начальник  Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько  здійснив робочу зустріч з головою громади Наталією Бараненко.

В ході робочого візиту в громаді було визначено місце розташування майбутнього ЦНАПу та обговорений орієнтовний план заходів з його створення.

“Одним з основних аспектів при проєктуванні ЦНАПу є забезпечення реалізації чинних вимог законодавства  із створення безбар’єрного простору”, – зазначив очільник району

Також було наголошено на необхідності визначення переліку послуг, які надаватимуться  через відділ  ЦНАП.