1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Фокстрот, учасник спільноти «Бізнес...

Фокстрот, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів», впроваджує у магазинах мережі сервіс для комунікації з покупцями, які спілкуються жестовою мовою

Щоб ним скористатись, потрібно звернутися до співробітника магазину, який за допомогою спеціального додатку зв’яжеться з онлайн-перекладачем по відео. Перекладач транслюватиме жестовою мовою для відвідувача все, що говорить співробітник мережі. І відповідно, озвучуватиме голосом те, що жестовою мовою відповідатиме відвідувач.

📱 Інший спосіб – відсканувати QR-код за допомогою додатку «Перекладач ЖМ» на смартфоні та розпочати діалог з експертом мережі та перекладачем. QR-коди розміщені на території магазинів в зонах, де відвідувачі найчастіше можуть потребувати консультації.

Більше про новий сервіс, адреси, де він уже доступний, – у матеріалі на спеціальній сторінці Дія.Бізнес – «Бізнес без бар’єрів» у воєнний час» ▶️https://bit.ly/3O4nQZs

💼 «Бізнес без бар’єрів» – спільнота з 22-х компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.

#bezbariernist#безбарєрність#barrierfree

#бізнесбезбарєрів