1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Мітинг з нагоди дня...

Мітинг з нагоди дня Української Державності

День Української Державності в Україні нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни. У це свято ми вшановуємо всі етапи нашого державотворення – від Русі до сьогодення, і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна існувала як незалежна, демократична держава.

З цієї нагоди, 28 липня 2023 року в м.Роздільна біля пам’ятника Тараса Шевченка зібрались представники районної військової адміністрації, районної, міської рад та інститутів громадянського суспільства.

Свято розпочалось урочистим звучанням Гімну України та покладанням квітів до пам’ятника Українському кобзарю – Тарасу Шевченку.

«Історія Української державності – це не 30 років, і навіть не 100, сучасна Україна є спадкоємицею державотворчої традиції, якій понад 1000 років» -наголосив у своєму виступі начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько.

Також разом з начальником РДА мешканців району зі святом привітали Роздільнянський міський голова Валерій Шовкалюк та заступник голови районної ради Альона Александрова.

Цей день є особливим для кожного свідомого громадянина країни, кожного патріота, кожного з нас, хто стоїть до кінця разом з усією Україною у непримиренній боротьбі з ворогом та у відстоюванні своєї ідентичності.

Слава Україні!

Героям Слава!