1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь у селекторній нараді...

Участь у селекторній нараді Одеської ОВА

25 липня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з заступниками, головами громад району, представниками районної ради, Роздільнянського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області і територіального центру комплектування та соціальної підтримки взяли участь в селекторній нараді, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

Про впровадження в роботу центрів надання адміністративних послуг Одеської області для ветеранів та їхніх родин доповів начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА Станіслав Ніколайчук.

Відтак, для ветеранів війни, членів їхніх сімей, родин загиблих Захисників і Захисниць України, особам з інвалідністю внаслідок війни стануть доступні послуги у ЦНАПах, зокрема, щодо встановлення статусів, видачі/заміни посвідчень, продовження дії документів, призначення грошової допомоги чи компенсації тощо.

Зі станом висвітлення діяльності Одеської ОВА, її структурних підрозділів, районних державних (військових) адміністрації та комунікації з населенням в умовах дії правового режиму воєнного стану ознайомила присутніх т.в.о. начальника управління комунікацій та інформаційної політики ОВА Юлія Тищицька.

Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів ОДА та начальники РВА.

По завершенню селекторної наради очільник району провів робочу нараду з головами територіальних громад району.