1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Керівником району відвідано пленарне...

Керівником району відвідано пленарне засідання двадцять дев’ятої чергової сесії Захарівської селищної ради.

9 серпня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько відвідав пленарне засідання двадцять дев’ятої чергової сесії Захарівської селищної ради.

По завершені засідання очільник району висловив подяку депутатському корпусу та громаді за активну громадську позицію щодо облаштування закладів освіти захисними спорудами, що дозволить розпочати новий навчальний рік 2023-2024 рр. в очному формати та про підтримку закладів охорони здоров’я, особливо за виділення коштів на житло для медичних працівників.

Зазначив про необхідність приділяти увагу важливим питанням сьогодення – це, перш за все, підтримка Збройних Сил України, соціальний захист громадян, особливо розв’язання проблем внутрішньо перемішених осіб, підготовка до осінньо-зимового періоду.

Протягом візиту спільно з головою селищної ради Олексієм Осійчуком оглянули заклади освіти громади, а саме облаштовані укриття, які забезпечать безпеку учнів та працівників закладів під час можливої небезпеки.

А також відвідали “Класи безпеки”, мета яких вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.