1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Моя Україна – велична...

Моя Україна – велична і сильна

      День Незалежності України –  це одне з найважливіших свят українців. Це свято особливе, як унікальні ті події, що відбувалися у 1991 році. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній незалежній державі виповнюється 32 роки. Напевно, зараз в нас одна спільна мрія – мир на нашій рідній землі.

     Напередодні свят у Роздільнянській центральній міській бібліотеці оформлено книжкову виставку до дня незалежності під назвою: «Моя Україна – велична і сильна», та виставку-символ «Прапор миру, вірності і волі», матеріали яких висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою та перспективи розвитку України.

       До Дня Державного прапора України та Дня Незалежності в центральній міській бібліотеці відбувся захід під назвою «Моя Україна – велична і сильна». Разом з бібліотекарями, працівниками Роздільнянського РВ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області та неповнолітніми суб’єктами пробації переглянули документальний фільм «Шлях незалежності».

    День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців, незмінний символ патріотизму. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий – часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

   Державний прапор уособлює усі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

    Нинішній рік – це рік великих випробувань, пора сподівань і надій, нехай же всі вони справдяться.

Роздільнянський РВ

філії ДУ «Центр пробації»

в Одеській області