1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одеська ОВА внесла зміни...

Одеська ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (Критерії для сфери ЖКГ)

Критерії для сфери ЖКГ

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом з таких критеріїв:

1. Належність підприємства, установи і організації до секторального переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури», із наданням додатків 1 та 2 до Постанови у форматі Excel.

2. Підприємства, установи, організації, які мають дозволи, ліцензії, сертифікати на здійснення відповідного виду діяльності (електропостачання, газопостачання, водопостачання, водовідведення, ритуальні послуги, збирання/оброблення/видалення відходів, обслуговування ліфтового господарства, будівництво (буріння) артезіанських свердловин), що підтверджується наданням копій таких документів (витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, копія дозвільного документу, копія дозвільної документації на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки).

3. Лист-обґрунтування від органу місцевого самоврядування щодо критичної необхідності послуг, які надаються підприємством, установою, організацією для територіальної громади, у межах якої відповідний суб’єкт господарювання здійснює свою діяльність.

4. Наявність документального підтвердження виконання робіт (у тому числі підрядних) на об’єктах критичної інфраструктури (надання копій наявних чинних договорів укладених з територіальними підрозділами правоохоронних органів, медичними, освітніми закладами, закладами соціальної сфери органами влади тощо).

Додаткова інформація 👉https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv…/

Якщо Ваша організація відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних👉 genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

#Бронювання