1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одеська ОВА внесла зміни...

Одеська ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (Критерії для сфери торгівлі і морегосподарського комплексу)

Критерії для сфери торгівлі і морегосподарського комплексу

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом з таких критеріїв:

1. Надання підприємством сприяння обороні: перевезення військовослужбовців (не менше, ніж 100 осіб за період дії на території України правового режиму воєнного стану), вантажів військового призначення (не менше 5 перевезень за період дії на території України правового режиму воєнного стану).

2. Участь у забезпеченні доставки гуманітарних вантажів (не менше 100 тонн за період дії на території України правового режиму воєнного стану).

3. Участь підприємства/установи/організації у забезпечені безпеки територіальних громад, надання соціально значущих послуг населенню, забезпечення виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

4. Обсяг вантажопереробки в морському порту від 250 тис. тонн на рік.

5. Кількість працюючих від 100 осіб.

6. Об’єм інвестицій у портову інфраструктуру від 500 тис. дол/євро за попередній рік.

Додаткова інформація 👉https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv…/

Якщо Ваше підприємство відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних👉 genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

#Бронювання