1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. В Степанівській  громаді відкрили...

В Степанівській  громаді відкрили Поліцейську станцію

Згідно з  Меморандумом про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Одеській області та Степанівською територіальною громадою, реалізовано проєкт «Поліцейський офіцер громади», спрямований на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території громади.

Сьогодні в рамках реалізації проєкту  в Степанівській  громаді відбувся урочистий захід  –  відкриття Поліцейської станції, яку очолив поліцейський офіцер громади – Олександр Голоколосов капітан поліції. Саме він буде боронити спокій та надавати екстрену допомогу жителям громади.

На відкритті були присутні начальник РВА Сергій Приходько, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області,  полковник поліції Денис Захарченко, начальник Роздільнянського РВП  Михайло Черній, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко.

«Поліцейський офіцер стане частиною громади, це дасть йому змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із жителями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень» – зазначив очільник району.

За активну громадську позицію, ефективну співпрацю з поліцією Одещини та участь у проєкті Наталії Бараненко вручено цінний подарунок Головного управління  Національної поліції в Одеській області.

Після відкриття присутні мали можливість оглянути облаштоване службове приміщення, де  створенні комфортні умови для виконання професійних обов’язків за кошти місцевого бюджету Степанівської територіальної громади, також придбаний службовий автомобіль «Renault  Duster».  

.