1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Яковлівський опорний заклад загальної...

Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти став учасником Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки”

Яковлівський опорний заклад загальної середньої освіти став учасником Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки”, метою якого є вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

В Яковлівському опорному закладі загальної середньої освіти відбулось відкриття “Класу безпеки”, на яке були запрошені представники сільської ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету сільської ради, працівники районного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, поліції, педагоги, учні.

Для школярів представниками ДСНС був підготовлений пізнавальний урок, який вони переглядали залюбки. А навики щодо дій під час повітряної тривоги всі присутні вимушені були згадати прямо під час заходу, адже гучномовець повідомив про повітряну загрозу.

Як зазначила сільський голова Наталія Бараненко, на облаштування «Класу безпеки» з бюджету сільської ради було виділено близько 100 тисяч гривень. Також цього року було відкрито аналогічний кабінет і в Степанівському ОЗЗСО (директор – Марія Загребельна).

Джерело Степанівська сільська рада