1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбулось засіданні комісії з...

Відбулось засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

На черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що пройшло 1 вересня 2023 року під керівництвом начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька.

Присутніми були заслухані наступні питання:
– Про забезпечення протипожежного захисту та створення безпечних умов організації освітнього процесу в закладах освіти області у 2023/2024 навчальному році.
– Про стан протипожежного водопостачання в Роздільнянському районі.
– Про стан готовності до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із забезпеченням теплопостачання споживачам, під час проведення опалювального сезону 2023/2024 року.
– Про стан виконання заходів із забезпечення належного функціонування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.
– Щодо епідемічної ситуації з кору та стану виконання «Плану проведення catch-up кампанії з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення Роздільнянського району у 2023 році».
– Про організацію функціонального навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з впровадженням заходів цивільного захисту…

За результатом заслуханих доповідей комісією прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитись у протоколі №7 від 01.09.2023 р.