1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Апаратна нарада з керівниками...

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів РВА

Початок робочого тижня розпочався з апаратної наради, що пройшла під керівництвом Сергія Приходька, голови районної державної адміністрації, за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, під час якої заслухані актуальні питання.

Про соціальні послуги служби зайнятості для населення доповіла  виконуючий обов’язки директора Роздільнянської філії Одеського обласного центру зайнятості Олена Кукішева, яка поінформувала, що  Роздільнянською філією Одеського обласного центру зайнятості надається ряд послуг для зайнятого та незайнятого населення та роботодавців безкоштовно. Реєстрація, перереєстрація, виплата допомоги по безробіттю, підбір роботи, працевлаштування, навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації для безробітних, видача ваучерів для навчання та підвищення кваліфікації робітників. Послуги для роботодавців – підбір працівників, навчання та підвищення кваліфікації працівників, компенсація на створення робочих місць, надання грантів для створення або розвитку бізнесу, проведення тимчасових, громадських, суспільно-корисних робіт та інше.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в районній державній адміністрації та виконання Указу Президента України від 07.02.2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за 9 місяців 2023 року доповіла Олена Прибилова – начальник відділу діловодства, контролю та доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації.

З наступного питання про діяльність служб у справах дітей під час дії воєнного стану доповіла Наталія Бойко – виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей райдержадміністрації

Про виконання дохідної частини районного бюджету та бюджету громад Роздільнянського району за 9 місяців 2023 року доповіла Лідія Карнафілова – начальник фінансового відділу райдержадміністрації.

Завершуючи апаратну нараду, голова райдержадміністрації надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.