1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Урочистості з нагоди Дня...

Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Щороку у першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики, спрямованої на підвищення добробуту як працюючого населення, так і найуразливіших його верств.

Напередодні професійного свята, яке цього року відзначається 5 листопада, привітати працівників управління соціального захисту населення Роздільнянської районної військової адміністрації, подякувати їм за сумлінну працю, відповідальність, професіоналізм напередодні професійного свята завітали начальник РВА Сергій Приходько,  заступники голови РВА Наталія Шличок та Вадим Ковальський.

Відповідно до розпорядження голови за сумлінну самовіддану працю у сфері соціального забезпечення населення, вагомий внесок у реалізацію державної соціальної політики, високу професійну майстерність та з нагоди Дня працівника соціальної сфери нагороджені грамотами найкращі фахівці своєї справи з усього району.

Вітаємо зі святом!