1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбувся семінар на тему...

Відбувся семінар на тему на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні»

В рамках проєктної діяльності Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» спільно з Департаментом соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації 18 січня 2024 року в м. Роздільна відбувся семінар на тему на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні». В семінарі взяли участь представники територіальних громад та районної державної (військової) адміністрації, які опікуються питаннями запобігання торгівлею людьми.

На початку семінару слухачів привітав заступник голови (начальника) Роздільнянської районної державної (військової) адміністрації Вадим Ковальський та представник від Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ» Світлана Колодчин.