1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ

З метою  обговорення нагальних питань начальником Роздільнянської районної військової адміністрації Сергієм Приходьком відвідано Захарівську селищну раду.

Під час візиту начальник РВА  разом  з селищним  головою Олексієм Осійчуком відвідали КНП «Захарівська багатопрофільна лікарня» зокрема, оглянули ремонт паліативного відділення. Адже, загальна паліативна допомога – це допомога, яка надається пацієнту від моменту встановлення діагнозу невиліковного прогресуючого захворювання медичними працівниками відповідно до їх спеціалізації. Планується, що відділення вміщатиме двадцять хворих.

 «Навіть під час воєнного стану  охорона здоров’я  наших громадян – це один з пріоритетних напрямків державної політики, заклади охорони здоров’я належать до об’єктів критичної інфраструктури. Саме тому одним з ключових завдань в діяльності органів державної та місцевої влади під час воєнного стану є забезпечення сталого функціонування системи охорони здоров’я та задоволення медичних потреб населення» – зазначив Сергій Миколайович під час огляду лікарні.

            Також керівники ознайомились з   новим медичним обладнанням для ЛОР-кабінету та офтальмологічного, що дозволить  надавати мешканця громади якісні медичні послуги.