1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»

«РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!»

У рамках виконання ініціативи Президента України Володимира Зеленського на підтримку учнівського спорту, в Новоборисівському закладі загальної середньої освіти стартував ІІ етап Всеукраїнських шкільних змагань «Пліч-о-пліч», що проходять під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Урочисте відкриття спортивного заходу розпочалось з виступу талановитих діток з команди підтримки учасників змагання, що опановують навички черлідингу. Талановиті діти – гордість нашого району.

На початку змагань до дітей та їх тренерів з вітальним словом звернувся начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, який побажав всім завзятості, цілеспрямованості, щоб не тільки дійшли до перемоги, але й здобули впевненість у своїх силах, і – повірили у свої можливості.

Не дивлячись на те, що волейбол є технічно складним видом спорту, однак, усі команди були рішуче налаштовані на перемогу, адже готувалися до змагань дуже ретельно.

До ІІІ етапу змагань вийшла команда Новоборисівського ОЗЗСО (тренер Володимир Вікторович ТАРАНЮК ).

Цей проєкт – не просто змагання, це інноваційний проєкт, де спорт поєднується з неформальною освітою та розвитком soft skills у молоді.