1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Робочий візит до Затишанської...

Робочий візит до Затишанської територіальної громади

Начальник Роздільнянської військової адміністрації Сергій Приходько побував з робочим візитом у Затишанській територіальній громаді. Головна тема розмови з Затишанським селищним головою Геннадієм Топольницьким – ремонт приміщення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико–санітарної допомоги» Затишанської селищної ради.

Як поінформував селищний голова, метою проєкту є створення належних умов та забезпечення реалізації прав мешканців громади на висококваліфіковану медичну допомогу, покращення матеріально – технічної бази Центру первинної медико–санітарної допомоги

В закладі створюються комфортні умови для роботи медичного персоналу та прийому і перебування пацієнтів. Передбачається, що тут буде кімната для проведення щеплень, забору крові, проведення процедур в умовах денного стаціонару. В планах ремонт фасаду будівлі, благоустрій прилеглої території.

В ході зустрічі Сергій Миколайович наголосив, на прозорості закупівель в Затишанській громаді, а також максимальної економії використання бюджетних коштів, кожна витрата має бути доцільною та зрозумілою жителям громади.

«Наразі всі кошти повинні спрямовуватись на допомогу ЗСУ та інших військових формувань!» – зазначив очільник району.