1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Заступник начальника РВА Вадим...

Заступник начальника РВА Вадим КОВАЛЬСЬКИЙ взяв участь у засіданні координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

На виконання доручення начальника Роздільнянська районна державна адміністрація Сергія ПРИХОДЬКА заступник начальника РВА Вадим КОВАЛЬСЬКИЙ взяв участь у засіданні координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Одеській обласній державній адміністрації, що пройшла в форматі онлайн.

Під час наради заслухали Звіт про діяльність координаційної ради за 2023 рік та обговорили питання, щодо формування української національної та громадянської ідентичності через активну діяльність закладів освіти та закладів позашкільної освіти за підсумками 2023 року.

В ході наради заступник начальника РВА Вадим КОВАЛЬСЬКИЙ доповів про стан організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Роздільнянському районі.

За результатами наради присутні обговорили проблемні питання з якими стикаються райдержадміністрації та шляхи їх вирішення.