1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. “Безбар’єрність у галузі гостинності”

“Безбар’єрність у галузі гостинності”

Кажуть, проблемою людини є не її інвалідність, а бар’єри, що її оточують. Серіал “Безбар’єрність у галузі гостинності” створено для того, щоб представники галузі гостинності долали перешкоди в наданні якісного сервісу туристам, які, до прикладу, пересуваються у кріслі колісному, мають порушення слуху чи зору.

Переглянувши серії, ви дізнаєтеся про варіанти інклюзивного дозвілля, архітектурну доступність у готелях та інших закладах, правильну комунікацію та взаємодію з людьми, що мають певні порушення, а також як проводити екскурсії для туристів із посттравматичним стресовим розладом. І чи правда, що під час війни цей діагноз виникає мало не у всіх.

Важливо сказати, що адаптація туристичних обʼєктів під інклюзивні стандарти додає бізнесу як репутаційних, так і матеріальних зисків. За статистикою дохід власників після таких змін збільшується на 10 %.

Освітній серіал створено з ініціативи Міністерство цифрової трансформації України та управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації для платформи Дія.Освіта.