1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Почесне звання “Мати-героїня”

Почесне звання “Мати-героїня”

Відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, почесне звання “Мати-героїня” було присвоєно двом багатодітним жінкам Роздільнянського району.

Сьогодні, 22 травня 2024 року, начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько спільно з виконуючим обов’язки Цебриківського селищного голови Оленою Костик та заступником Великомихайлівського селищного голови Ігорем Гончаруком вручили посвідчення та нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня»:

– Лановій Лідії Григорівні – матері п’яти дітей, с. Привільне, Роздільнянського району;

– Русовській Оксані Юріївні – матері шести дітей, с. Великокомарівка, Роздільнянського району.

«Присвоєння почесного звання – гідна подяка матерям з великої букви, берегиням домівок та вихователькам майбутнього нашої держави. Те, як ви виховуєте дітей, опікуєтесь ними та вкладаєте всі свої сили, достойне подиву. Незважаючи на те, що зараз важкі часи для нашої країни, ви не боїтесь народжувати маленьких українців, які згодом продовжать нашу справу розбудови держави. Нехай ваші діти зростають в добрі, любові, добробуті», – звернувся до матерів Сергій Приходько.

Низький уклін усім матерям – берегиням нашого краю і шана за материнську працю!