1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Днем державної служби України!

Днем державної служби України!

Шановні державні службовці!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє широкими повноваженнями та несе велику відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на виконання функцій держави в умовах воєнного стану, побудову демократичного суспільства на засадах забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені та подоланню наслідків військовій агресії з боку РФ.

З особливим теплом ми сьогодні згадуємо сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Хочу сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району.

Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Хай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою

Голова

Начальник Роздільнянської

районної державної (військової) адміністрації

С. Приходько