1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Начальник Роздільнянської районної військової...

Начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО провів робочу нараду з головами органів місцевого самоврядування, представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, співробітниками РВА

Сьогодні, 10 червня 2024 року, начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО провів робочу нараду з головами органів місцевого самоврядування, представниками правоохоронних органів, районного центру комплектування та соціальної підтримки, співробітниками РВА.

Про забезпечення проведення заходів з мобілізації людських та транспортних ресурсів та їх доставку доповів БІРЮК Олександр Борисович – начальник Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Олександр Борисович інформував присутніх про проведенні заходи з мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району та обговорили спільний алгоритм дій щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів та напрацювали механізми щодо покращення цієї роботи. Також Олександр Борисович доповів про кількості осіб, які стають до лав Збройних Сил України.

Обговорили питання про стан організації ведення військового обліку, бронювання військовозобов’язаних.

Підсумовуючи нараду начальник районної військової адміністрації Сергій ПРИХОДЬКО звернув увагу очільників громад про важливість раціонального використання бюджетних коштів. Обласна робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує виявляти оголошені тендерні процедури на придбання товарів, робіт та послуг, які є недоцільними під час війни. На жаль війна продовжується, всі мають надавати всебічну допомогу та підтримку нашим Збройним Силам.

Присутні мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати необхідні роз’яснення.