1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Моніторинг оголошень про публічні...

Моніторинг оголошень про публічні закупівлі

Районною робочою групою з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану «Прозорість та підзвітність» спільно із спеціалістами профільного підрозділу райдержадміністрації проведено моніторинг оголошень про публічні закупівлі, розміщених органами місцевого самоврядування, підприємствами та організаціями району в системі PROZORRO за період з 16-го по 22-е липня п.р.

         За моніторинговий період проаналізовано 73 оголошення про закупівлі від 17 замовників на загальну суму 3,7 млн.грн., з якої більше половини припадає на закупівлі із застосуванням конкурентних процедур (відкриті торги з особливостями – 1,1 млн.грн., запит ціни пропозиції – 0,9 млн. грн.)

         Закупівель без використання електронної системи здійснено на суму 1,7 млн.грн. Замовників, які уклали прямі договори на проведення капітальних ремонтів та робіт з благоустрою на суму 500 тис.грн. та більше, планується заслухати на наступному засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» з метою визначення необхідності та доцільності проведення таких закупівель.