1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Шановні бухгалтери та спеціалісти...

Шановні бухгалтери та спеціалісти бухгалтерського обліку Роздільнянського району! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Ваша робота – кропітка праця зі світом цифр та звітів, яка потребує постійної зосередженості навіть на найдрібніших деталях. Від вашої старанності, точності та уважності безпосередньо залежить фінансове благополуччя будь-якої організації.

Той професіоналізм, яким володіє кожен з вас, є основою для прийняття найважливіших управлінських рішень, без яких неможливе стратегічне планування та вибудовування перспективних напрямів для розвитку. Саме від вас, бухгалтерів, залежить формування фінансових потоків, надходження податків і зборів. Це суттєво впливає на розвиток району, функціонування всіх соціальних сфер.

Нехай ваша професійна діяльність приносить вам тільки радість, душевне та матеріальне задоволення. Терпіння вам у розрахунках і більше хороших новин у галузі фінансів!  Бажаю вам і вашим сім’ям щастя, любові, благополуччя, тепла та мирного безхмарного неба над головою!

Голова

Начальник  Роздільнянської районної

(військової) державної адміністрації                                              Сергій ПРИХОДЬКО