1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь начальника РВА Сергія...

Участь начальника РВА Сергія Приходька у брифінгу під керівництвом заступника голови Офісу Президента Олексія Кулеби та Міністра енергетики України Германа Галущенка

18 липня 2024 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з головами територіальних громад району, заступниками начальника РВА та посадовими особами РВА взяв участь у спільному брифінгу під керівництвом заступника голови Офісу Президента Олексія Кулеби та Міністра енергетики України Германа Галущенка.

Обговорили проєкти, які держава впроваджує у сфері сталого енергозабезпечення та які можливості у цьому напрямку мають міста України. Міністр енергетики Герман Галущенко та т. в. о. міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василь Шкураков розповіли про перебіг ремонтних робіт і постачання резервної генерації на об’єкти критичної інфраструктури.

Представник ПРООН Роман Шахматенко презентував цифрову платформу щодо систематизації наявних потреб і проєктів в енергетичному секторі.