1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Прозорість та підзвітність

Прозорість та підзвітність

Роздільнянська районна державна (військова) адміністрація в рамках постійного моніторингу публічних закупівель, що проводяться в територіальних громадах Роздільнянського району, провела аналіз оголошених та проведених закупівель на предмет їх доцільності за період з 20 вересня по 27 вересня 2024 року. Спеціалістами економічного відділу відпрацьовано 54 закупівлі на загальну суму 5,9 млн. грн. в розрізі територіальних громад :

Із них територіальними громадами та їхніми комунальними закладами кошти спрямовувалися на закупівлю продуктів харчування витрачено 56,2 тис. грн. (1% від загальної суми закупівель за звітний період), на освіту -829,0тис. грн (13,94%), на медицину-3,25 млн. грн (54,7%), на забезпечення функціонування органів місцевого самоврядування та їх підрозділів – 62,6 тис. грн (1,05%) на оплату енергоносіїв – 1,27 млн. грн (21,4%), на підготовку до опалювального сезону -113,9 тис. грн (1,9%), на благоустрій- 353,0 тис. грн (5,9%).

Спеціалістами детально розглянуті всі закупівлі, які здійснюються територіальними громадами Роздільнянського району. Під час моніторингу особливу увагу було приділено закупівлям, які викликали сумніви щодо їх доцільності. А також проводиться аналіз закупівельних цін на бензин, дизельне паливо, брикети топливні та продукти харчування.

Результати моніторингу та аналізу закупівель будуть використані при плануванні та організації засідань районної робочої групи з питань ефективного використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану «Прозорість і підзвітність».