1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь у селекторній  нараді...

Участь у селекторній  нараді Одеської ОВА

27 червня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової  адміністрації Сергій Приходько спільно з керівництвом районного відділу поліції, РТЦК та СП, районної ради, заступниками голови РВА, головами територіальних громад району,  посадовими особами  РВА взяли участь у селекторній  нараді в режимі відеозв’язку під головуванням начальника  Одеської ОВА  Олега Кіпера.

 На початку наради начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районах. Голова Роздільнянської районної державної адміністрації Сергій Приходько доповів про ситуацію в районі.  

Про санітарно – епідеміологічний стан на території Одеської області  розповіла Марина Петросян – начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області. 

Директор Департаменту екології та природних ресурсів ОВА  Павло  Буланович   поінформував присутніх про стан забруднення акваторії Чорного моря внаслідок руйнування Каховської ГЕС.

Розглянуто питання про підготовку закладів освіти області до нового навчального року, про який доповів Олександр Лончак – директор Департаменту освіти і науки ОВА.

Про удосконалення координації міжнародної діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Одеської області доповіла Катерина Марченко, тимчасово виконуюча обов’язки директора Департаменту інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва і туризму ОВА.

З інформацією про підготовку до проведення комплексу збиральних робіт у 2023 році

виступила Алла Стоянова, директор Департаменту аграрної політики, продовольства  та земельних відносин ОВА.

Керівником Одеської ОВА Олегом Кіпером надано ряд термінових доручень та рекомендацій учасникам наради.

По завершенню селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад з питання  стану укриттів в громадах району.