1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь у селекторній нараді...

Участь у селекторній нараді Одеської ОВА

11 липня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з керівництвом районного відділу поліції, Роздільнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, районної ради, заступниками начальника РВА, головами територіальних громад району взяли участь у селекторній нараді в режимі відеозв’язку під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.
На початку наради начальники районних військових адміністрацій звітували про стан справ у районах.
Про ефективність спрямування коштів місцевих бюджетів Одеської області за підсумками їх виконання у I півріччі 2023 року доповіла директор Департаменту фінансів ОВА Марина Зінченко
Директор Департаменту охорони здоров’я ОВА Наталія Одарій-Захар’єва доповіла про спроможну мережу закладів охорони здоров’я Одеського Госпітального округу.
З інформацією про стан процесів деколонізації в районах області з урахуванням останніх змін до чинного законодавства виступила директор Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської ОВА Олена Олійник.
Також під час наради були розглянуті проблемні питання, що потребують невідкладного розгляду, про що доповіли керівники структурних підрозділів Одеської ОВА.
По завершенню селекторної наради начальник Роздільнянської РВА Сергій Приходько провів нараду з головами територіальних громад з питань щодо проведення робіт з облаштування та приведення в готовність захисних споруд цивільного захисту до навчального року у закладах освіти територіальних громад Роздільнянського району та облаштування додаткових місць для розміщення внутрішньо переміщених осіб.
За результатами селекторної наради очільник району надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.