1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбувся Форум з відновлення...

Відбувся Форум з відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація».

7 липня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з головами територіальних громад району взяв участь у Другому Форумі з відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація».

Під час панельних дискусій присутні обговорили:

-потенціал Одеської області, організацію ефективної системи надання реабілітаційних та медичних послуг;

– доступність цих послуг та ситуацію із цим наразі, на що ще треба звернути увагу;

привабливість регіону для сучасного, системного підходу до організації комплексної реабілітації та відновлення здоров’я українців, зокрема мешканців Одеської області.

«Здоров’я та працездатність нації – головні складові відновлення та відбудови України. Одеська область має всі шанси стати потужним регіональним хабом з психологічної та фізичної реабілітації на Півдні України. У нас вже є успішні кейси відкриття реабілітаційних центрів. У планах відкриття нових. Зокрема не тільки для військових, а й їх сімей, які теж потребують підтримки»,- зазначив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Одеський регіон один з тих, хто найбільше адаптований для лікування та фахової реабілітації людського здоровʼя. Тому розвиток та осучаснення медичної галузі нашого краю залишається одним із ключових у процесі відновлення.