1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Шановні лікарі, фельдшери, медичні...

Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, фармацевти, всі працівники системи охорони здоров’я! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!

Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу. Прийміть сердечну подяку за віддану працю, безмежне милосердя, професійність та лікарську честь.

Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках – людські життя. Не жаліючи сил та ризикуючи власним життям ви рятуєте життя людей, життя воїнів, що захищають нашу країну від жорстокого загарбника.

Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя, лагідним словом даруєте надію на одужання.

Шановні працівники галузі охорони здоров’я, бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

З повагою

Начальник Роздільнянської РВА

Сергій ПРИХОДЬКО