1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одеська ОВА внесла зміни...

Одеська ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (Критерії для сфери будівництва)

Критерії для сфери будівництва

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом з таких критеріїв:

1.Наявність документального підтвердження виконання підрядних робіт на об’єктах критичної інфраструктури (в розумінні Закону України «Про критичну інфраструктуру» та постанови Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури».

2. Наявність документального підтвердження виконання підрядних робіт на 4 об’єктах, що зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії Російської Федерації.

3. Наявність у власності підприємств, установ та організацій будівельної техніки у кількості не менше 4 одиниць, а саме: автокран вантажопідйомністю від

5 тонн, екскаватор, навантажувач та вантажний автомобіль з відповідними спеціалістами (механізатори, водії, різнороби тощо).

Додаткова інформація 👉https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv…/

Якщо Ваше підприємство відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних👉 genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

#Бронювання