1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одеська ОВА внесла зміни...

Одеська ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (Критерії для сфери культури)

Критерії для сфери культури

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом з таких критеріїв:

1. Підприємство, установа, організація, заклад, на базі якого функціонує творчий колектив зі статусом народний/зразковий.

2. Підприємство, установа, організація, заклад надає соціально значущі послуги населенню в населених пунктах чисельністю від 500 мешканців.

3. Підприємство, установа, організація, заклад здійснює збереження державної частини музейного фонду України.

4. Підприємство, установа, організація, заклад, що має особливі можливості або є єдиним у регіоні, що надає унікальні мистецькі послуги.

5. Підприємство, установа, організація, заклад надає благодійні культурномистецькі послуги пільговим категоріям населення (особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та військовослужбовцям).

6. Підприємство, установа, організація, заклад забезпечує формування системи цінностей, духовне та моральне виховання в умовах повномасштабної війни.

Додаткова інформація 👉https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv…/

Якщо Ваш заклад відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних👉 genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

#Бронювання