1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Одеська ОВА внесла зміни...

Одеська ОВА внесла зміни до критеріїв, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (Критерії для сфери промисловості та торгівлі)

Критерії для сфери промисловості та торгівлі:

Для визначення підприємств, установ та організацій критично важливими, необхідно відповідати як мінімум двом критеріям та за умови відсутності у підприємства заборгованості по виплаті заробітної плати та сплати податків:

1. Підприємство надає послуги або виробляє продукцію, яка забезпечує безперебійне функціонування суб’єктів господарювання, що є стратегічно важливими (зокрема медичних закладів, енергетичних об’єктів) або яка необхідна для відновлення зруйнованих об’єктів.

2. Підприємство надає благодійну допомогу волонтерським, громадським організаціям, Збройним силам України та іншим військовим формуванням, утворенням відповідно до законодавства, на суму, яка перевищує еквівалент 100 тис. євро за звітний календарний рік.

3. Сума податків, зборів, платежів утриманих та сплачених до місцевого бюджету за останній рік перевищує 100 тис. євро за середньозваженим офіційним курсом Національного банку України за той самий період, що підтверджується довідкою контролюючого органу, в якому підприємство перебуває на обліку.

4. Підприємство має значний штат співробітників (від 100 штатних одиниць).

5. Підприємство, у штаті якого наявні 10% мобілізованих співробітників від кількості військовозобов’язаних, що підтверджується відповідними документами.

6.Підприємство має унікальні можливості, інноваційний характер, або є єдиними у регіоні, що виробляють подібні товари/надають послуги.

Якщо Ваше підприємство відповідає як мінімум двом із вищеперерахованих критеріїв, Ви можете надіслати заявку на бронювання військовозобов’язаних👉 genotdel@od.gov.ua, 718 94 66

Додаткова інформація: https://oda.od.gov.ua/vazhlyvodo-uvagy-pidpryyemstv…/

#Бронювання