1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь в селекторній нараді...

Участь в селекторній нараді ОВА

8 серпня 2023 року начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з заступниками, головами громад району та представниками районної ради взяли участь в селекторній нараді, яка проходила під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера.

З питання реформи шкільного харчування та пріоритетні напрямки її реалізації у закладах загальної середньої освіти області в умовах воєнного стану виступив директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Також присутніми були розглянуті питання про ліквідацію наслідків збройної агресії російської федерації та про проведення профілактичних щеплень, планову вакцинацію проти кору, дифтерії та поліомієліту та відновлення умов надання медичних послуг з імунізації населення.

Під час наради з головами районних адміністрацій та територіальних громад були розглянуті проблемні питання відновлення житлової інфраструктури після наслідків ракетних ударів по Одеської області; підготовки котелень до осінньо-зимового періоду; хід збору врожаю тощо.

По завершенню селекторної наради очільник району провів робочу нараду з головами територіальних громад району.