1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відбулось показове навчання з...

Відбулось показове навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

11 жовтня 2023 року відбулось показове навчання на базі Комунального некомерційного підприємства «Роздільнянська багатопрофільна лікарня» Роздільнянської міської ради з керівниками з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, об’єктові формування цивільного захисту, 5-й Державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України в Одеській області.


За дорученням начальника Роздільнянської районної військової адміністрації Сергія Приходька за процесом спостерігали заступник начальника  Роздільнянської РВА Наталія Шличок, фахівці сектору з питань оборонної роботи та цивільного захисту РВА та представники громад району.

На навчаннях відпрацьовані питання злагодженості дій органів управління, штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, формувань цивільного захисту та підвищення їх спроможності до виконання завдань відповідно до функціонального спрямування. Практична частина навчання містила імітацію пожежі в приміщенні та її ліквідацію із застосуванням пожежної техніки та допоміжного обладнання.



Проведення таких навчань є необхідними, адже вони дозволяють покращувати взаємодію екстрених служб між собою та підвищують ефективність роботи рятувальників у відповідь на реальну загрозу пожеж.