1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Сьогодні  був проведений  спільний...

Сьогодні  був проведений  спільний захід для  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, за участю керівника ГО «Ветерани АТО Роздільнянщини», директора Роздільнянської філії, та представників РТЦК.

           Роздільнянська філія Одеського обласного центру зайнятості  проводить зустрічі з учасниками бойових дій та інвалідами внаслідок війни, де  вищевказаним особам надається повна та своєчасна інформація  щодо послуг служби зайнятості, відкриття власної справи або розширення бізнесу шляхом отримання грантів 250 000, 500 000, 1 000 000 грн. та отримання професії в системі професійно-технічної освіти ДСЗ.

          Сьогодні  був проведений  спільний захід для  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, за участю керівника ГО «Ветерани АТО Роздільнянщини» Чумаченко Є.Б.,  директора Роздільнянської філії Кукішевої О.П. та представників РТЦК.

Всім присутнім був роз’яснений Порядок Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 №738 «Деякі питання надання грантів бізнесу» та  ознайомлені з Порядком реалізації експериментального проекту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості.

Ці державні програми допоможуть учасникам бойових дій адаптуватися на сучасному ринку праці , за потребою отримати професію та  працевлаштуватися.