1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Участь начальника РВА Сергія...

Участь начальника РВА Сергія Приходька у засіданні комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації

27 листопада 2023 начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько спільно з фахівцями Роздільнянської РВА взяли участь у позачерговому засіданні комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації під головуванням голови (начальника) обласної державної адміністрації Олега Кіпера у режимі відеоконференції.

На розгляд комісії були винесені наступні питання:

– про заходи щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на автодорогах області у зв’язку з ускладненням погодних умов на території Одеської області;

– про здійснення заходів з відновлення електропостачання до населених пунктів Одеської області;

– щодо аварійної ситуації на котельні «Північна-2» Пересипського району м. Одеси;

– про визначення рівня надзвичайної ситуації під час ускладнення погодних умов 26-27 листопада 2023 року в Одеській області.

В ході наради Сергій Миколайович доповів, що усі служби працюють у посиленому режимі. З теплопостачанням та водопостачанням проблем немає. Об’єкти критичної інфраструктури та заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі.

Відновлений рух на трасі М-16 Одеса – Кучурган, Т 1614 Захарівка – Затишшя – Ширяєве, Т 1618/Р 33/Роздільна –Єреміївка.

Тривають роботи на трасі Т 1615 Великоплоське – Новопертівка- Цебрикове- Знам’янка – Березівка. Роботи щодо подолання наслідків негоди тривають.

В кінці наради, учасники підвели підсумки та обговорили виявлені проблемні питання.