1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА РОЗДІЛЬНЯНСЬКОЇ РАЙОННОЇ  ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ СЕРГІЯ  ПРИХОДЬКА ДО ДНЯ ПОМ’ЯТІ І  ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ  НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

14 грудня  відзначається – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Жахливі події 1986 року залишаться в пам’яті, як сучасних, так і наступних поколінь. Ця катастрофа є пекучим болем для всієї України.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто пожертвував своїм здоров’ям та згадуємо тих, хто заплатив власним життям, захищаючи нас від атомного лиха. Вони пішли від нас, покинувши своїх близьких, в серцях яких залишилися назавжди величезний жаль та смуток.

Цей день вкотре нагадує про важливість особливих заходів безпеки у сфері використання атомної енергетики. Особливо зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою.

Глибока шана та щира подяка усім ліквідаторам, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи!

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, зупиняючи ядерний смерч і відвів біду від прийдешніх поколінь.

Хай залишиться у минулому й ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи.

Бажаю вам, вашим рідним та близьким мирного неба, міцного здоров’я, щастя і добробуту!