1. /
  2. Новини
  3. /
  4. Новини
  5. /
  6. Відкриття Центру надання адміністративних...

Відкриття Центру надання адміністративних послуг в Степанівській територіальній громаді

26 грудня 2023 року у Степанівській територіальній громаді відбулось урочисте відкриття відділу Центру надання адміністративних послуг

У заході взяли участь начальник Роздільнянської районної військової адміністрації Сергій Приходько, начальник відділу адміністративних послуг і цифрової взаємодії департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської ОВА Дарія Джуган, Степанівський сільський голова Наталія Бараненко та члени виконавчого комітету.

Центр відповідає усім вимогам безбар’єрного доступу до приміщення. Зокрема, вхід до приміщення промарковано контрастним кольором та обладнано пандусом з поручнями, назва центру та графік його роботи надруковано шрифтом Брайля, обладнано інклюзивну санітарну кімнату тощо.

Вітаючи присутніх з подією Сергій Миколайович подякував усім, хто брав участь у створенні Центру надання адміністративних послуг, та приклав зусиль щоб Центр відкрився, і функціонував та всі мешканці територіальної громади могли отримувати якісні адміністративні послуги.

В свою чергу Наталія Вікторівна зазначила, що у Степанівскій громаді відбулася довгоочікувана подія, відкриття центру надання адміністративних послуг, основне завдання якого поліпшити якість надання адміністративних послуг та формування високого рівня довіри населення до діяльності органів місцевого самоврядування.